Güncelleme: 2021 yılında TransferWise, Wise olarak adını değiştirdi.

Uyarı: PayPal hesabı açarken verdiğiniz bilgiler eğer gerçek değilse hesabınızın kapanma ihtimali yüksek. Eğer kapanırsa içinde kalan parayı bir kaç ay sonra çekebilirsiniz.

Şimdiye kadar denediğim sistemler içerisinde birçok açıdan en uygun para transfer yöntemi olarak TransferWise uygulamasını keşfettim. Bu uygulamaya ücretsiz kayıt olarak yurt dışı banka (iban) bilgileri alabilirsiniz. Bu bilgilerle de PayPal hesabı açıp parayı TR hesabınıza transfer yapabilirsiniz.Bu bağlantıya tıklatarak 500 Avroya kadar olan ilk transferinizi ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.
TransferWise’a üye olduktan sonra diğer alternatiflere kıyasla 8 kat daha ucuza para göndermek mümkün.Ayrıca, Transferwise avantajları bunlarla da bitmiyor. Amerika’da ya da Avrupa’da adınıza özel bir banka hesabı açabilir ve dilerseniz PayPal için bu hesapları kullanabilirsiniz. Ya da bu hesapları kullanarak doğrudan ödeme alabilirsiniz. Çünkü açtığınız hesap ile tamamen adınıza ait bir IBAN verilecek ve böylece evinizden çıkmadan Avrupa’da ya da Amerika’da banka hesabınız olacak.

TransferWise ödeme almanın ve yapmanın en akıllı yoludur. Gizli ücretler yoktur ve yıllık ya da aylık herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. 6 milyondan fazla kullanıcı TransferWise ile ayda 4 milyar euro para transfer ediyor.

Hemen TransferWise dünyasına katılmak ve kar etmeye başlamak için buraya tıklatın.

TrustPilot üzerindeki yorumları incelemek ve insanların Transfer Wise hakkındaki düşüncelerini okumak için buraya tıklatın.

Wise ile ilgili konuda aklınıza takılanları bu yazıya yanıt vererek bana iletebilirsiniz.

Mustafa Gedik

(Visited 14.007 times, 1 visits today)

Bu bloga email adresiniz ile abone olabilirsiniz. Böylece her yeni yazı yazıldığında eposta yoluyla bildirim alırsınız.

1 Comment

  1. Pingback: En Yeni Ödeme Yöntemim - Ko-Fi - Mustafa Gedik

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir